Oldal frissítése

Smart Cover iPad Air Blue

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Smart Cover iPad Air Blue

Könnyű, tartós Smart Cover, amely megvédi az iPad Air készülék képernyőjét, anélkül, hogy az alumínium hátlapot eltakarná. Így az iPad továbbra is úgy néz ki és úgy működik, mint egy iPad - csak egy extra védőtokkal egészült ki. A Smart Cover poliuretánból készült és hét különböző, élénk színben várja új gazdáját. A belsejét puha, mikroszálas bélés borítja, amely színében harmonizál a tok külsejével és segít tisztán tartani a képernyőt.

A Smart Cover mágneses zsanérja tökéletesen illeszkedik az iPad Air tablethez és megbízhatóan a helyén tartja, így kiválóan alkalmas a mindennapi használatra is. Mindeközben a Smart Cover gépeléshez alkalmas támasztékként is használható. Csak fordítsd meg, majd állítsd be az iPad Air készüléket a számodra kényelmes gépelési pozícióba. Vagy módosíts rajta és állítsd be állványként, amely kitűnően alkalmas FaceTime videohívásokhoz és filmnézéshez. Nagyon praktikus, hogy automatikusan felébreszti illetve alvó állapotba helyezi a készüléket, amint felemeljük illetve lecsukjuk a tokot.

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Poliészter

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Beépített támaszték
Kód:  NL209w1j
Termékszám:  MGTQ2ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15