Oldal frissítése

Smart Cover iPad 2017 White

3,9 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Smart Cover iPad 2017 White

A Smart Cover könnyű, de tartós. Védi az iPad készülékének képernyőjét anélkül, hogy eltakarja a hátsó alumínium oldalát. iPad rendelkezik egy védőréteggel, amely megőrzi a megjelenését. A fedél poliuretánből készült és megtartja a képernyő tisztaságát. Stabilitást a mágneses pánt biztosítja, ami pontosan illeszkedik és helyén tartja az iPadot.

A Smart Cover nem csak véd, hanem állványként is szolgálhat gépeléskor. Csak hajtsa ki és döntse az iPadot kényelmes helyzetbe gépeléshez. Bezárása után az iPad automatikusan alvó üzemmódba kapcsol, nyitás után pedig azonnal felébred. Az összecsukható Smart Cover optimális állvány FaceTime videohívásokhoz vagy filmnézéshez.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Márka/modellek

Tablet márka Apple
Tablet modell iPad 9.7" 2018 (6th gen)

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Anyag Műbőr, Műanyag, Poliuretán

Méretek

Tablet max. nagyság 9,7 "

Modellsorozat

Modellsorozat Apple iPad
Kód:  NL209w5h
Termékszám:  MQ4M2ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10