Oldal frissítése

Smart Cover iPad 2017 Red

3,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Smart Cover iPad 2017 Red

A Smart Cover könnyű, de tartós. Anélkül védi az iPad kijelzőjét, hogy eltakarná az alumínium hátoldalát. Az iPad így rendelkezik egy védelmi réteggel, amely megtartja az eszköz eredeti megjelenését is. A tok poliuretánból készült, és a kijelzőt egy színben illő, mikroszálas bélés tartja tisztán. A stabilitást a mágneses pánt biztosítja, amely tökéletesen illeszkedik és erősen rögzíti az iPadet a helyén. 

A Smart Cover nem csak véd, hanem akár állványként is használható. Elég csak összerakni, és az iPad az íráshoz kényelmes pozícióba dől. A tok összecsukása után az iPad automatikusan alvó üzemmódba áll, és a kinyitása után azonnal felébred. A Smart Cover emellett ideális Face Time videóbeszélgetésekre vagy filmnézésre is.

 

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Poliuretán
Kód:  NL209w5i
Termékszám:  MQ4N2ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10