Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Smart Cover iPad 2017 grafitszürke

4,5 37 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Smart Cover iPad 2017 grafitszürke

A Smar Cover könnyű, de hihetetlenül tartós. Megvédi iPadod kijelzőjét, anélkül hogy eltakarná annak alumínium oldalát, így habár eszközöd védve van, még sem rejti el annak eredeti tervezését. A tok alapanyaga poliuretán. A kijelzőn minden szín a helyén marad. A stabilitást egy magnetikus csuklópánt biztosítja, mely tökéletesen illeszkedik, és helyben tartja az iPadod.

A Smart Cover nem csak véd, de szolgál is, mégpedig billentyűzet tartóként. Csak hajtogasd össze, döntsd neki az iPadot, így már gépelhetsz is, tökéletes kényelemben. Lecsukása után az iPad rögtön alvó üzemmódba vált. Kinyitása után rögtön üzemképes. Mivel háromszorosan összehajtható, a SmartCover tökéletesen megfelel FaceTimeozásra, valamint filmnézésre is.

Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Márka/modellek

Tablet márka Apple
Tablet modell iPad 9.7" 2018 (6th gen)

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Poliuretán

Méretek

Tablet max. nagyság 11 "

Modellsorozat

Modellsorozat Apple iPad
Kód:  NL209w5g
Termékszám:  MQ4L2ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20