Oldal frissítése

SMANOS X300 vezeték nélküli riasztórendszer

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SMANOS X300 vezeték nélküli riasztórendszer

Nem érzi magát biztonságban az otthonában vagy a munkahelyén, és szeretne ez ellen tenni valamit? Ebben az esetben nyugodtan támaszkodhat a Smanos vezeték nélküli riasztórendszerre, amely kiváló megoldást nyújt az Ön otthonának vagy irodájának hatékony védelmére. Használata egyszerű, szakértelmet nem igénylő. Mivel GSM alapú a rendszer működése, így az távolról irányítható SMS üzenetekkel, vagy az ingyenes alkalmazás segítségével, amely megtalálható az App Store illetve a Google Play online áruházakban. 

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns, futurisztikus, diszkrét design
  • Intuitív használat
  • Egyszerű beállítás
  • Megbízható
  • Rendkívüli teljesítmény 
  • Stabil jelátvitel megszakítás nélkül
  • Frekvencia 868 MHz
  • Hi-Fi minőségű kristálytiszta hangzású kétoldalas kommunikáció

Diszkrét megjelenés

Az X300 riasztórendszer az elegáns és modern formatervezésének köszönhetően jól illeszkedik bármilyen környezetbe. Minden csatlakozó gondosan el van rejtve, így szinte észre sem lehet venni, hogy a vezérlőegység mutatós doboza valójában egy riasztó. A vezérlőegységen kívül a csomag tartalmaz még 1 mozgásérzékelőt, 1 ajtó- és ablaknyitás érzékelőt, redukálót és 2 távirányítót.

 

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás GSM

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  SMNS001d
Termékszám:  X300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15