Oldal frissítése

SMANOS W020 otthoni vezeték nélküli riasztórendszer

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SMANOS W020 otthoni vezeték nélküli riasztórendszer

Nem érzi magát biztonságban az otthonában vagy a munkahelyén, és szeretne tenni ez ellen? Ebben az esetben bátran támaszkodjon a Smanos vezeték nélküli riasztórendszerre, amely kiváló megoldást nyújt az Ön otthonának vagy kisebb üzletének hatékony védelmére. Szakértelmet nem igénylő, intuitív és egyszerű használat jellemzi. A riasztórendszer azonnal működőképes, amint csatlakoztatta a Wifi hálózathoz. Ezután az okostelefonjára letöltött ingyenes alkalmazással működtetheti tovább a rendszert, amely iOS és Android alkalmazásként is elérhető. Az alkalmazás segítségével könnyedén módosíthatja a rendszer beállításait.

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns, futurisztikus, diszkrét design
  • Intuitív használat
  • Egyszerű beállítás
  • Megbízható
  • Rendkívüli teljesítmény
  • A nap 24 órájában működik
  • A tartalék akkumulátor 60 órán keresztül működteti a rendszert áramkiesés vagy szabotázs esetén

Kiváló teljesítmény és diszkrét megjelenés

A W020 strapabírását egy olyan hatékony rendszernek köszönheti, amely akár 1 millió rövidhullámú kódot is képes megkülönböztetni. A riasztórendszer elegáns, futurisztikus megjelenésének köszönhetően jól illeszkedik bármilyen környezetbe. Szinte észrevehetetlen, garantáltan senki sem leplezi le. A vezérlőegységen kívül a csomag tartalmaz még 2 ajtó- és ablaknyitás érzékelőt, redukálót és távirányítót.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Használat

Használat Biztonsági rendszer
Kód:  SMNS001f
Termékszám:  W020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05