Oldal frissítése

SMANOS W020 + IP6 + Cam vezeték nélküli riasztórendszer

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SMANOS W020 + IP6 + Cam vezeték nélküli riasztórendszer

A Smanos W020i otthoni riasztórendszer egy HD WiFi kamerával egészül ki, melynek segítségével még hatékonyabban tudja végezni a feladatát, mint a hagyományos rendszerek.  Ennek köszönhetően a biztonság láthatóvá és tapinthatóvá válik, amelyről bárhol és bármikor meggyőződhetünk. Betörés, gázszivárgás, tűzvész vagy vízszivárgás esetén a riasztórendszer rögtön értesít bennünket egy alkalmazás segítségével, amelyet ingyen letölthetünk az AppStore vagy a GooglePlay online áruházakból. Így nemcsak a helyzet súlyát tudjuk felmérni, hanem időt is nyerünk, hogy hatékony megoldást találjunk a problémára. Nem számít, hogy éppen hol tartózkodunk, az otthonunkat mindig szemmel tarthatjuk és mindenről tudhatunk, ami történik.

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns, futurisztikus, diszkrét dizájn
  • Intuitív használat
  • Egyszerű beállítás
  • Megbízható
  • Rendkívüli teljesítmény 
  • A nap 24 órájában működik

Kiváló teljesítmény és diszkrét megjelenés

Ez az egyedülálló Smanos vezeték nélküli riasztórendszer ideális megoldást nyújt az otthonunk vagy az irodánk védelmére. Könnyű a használata, nem igényel szakértelmet. A rendszer működésbe hozása rendkívül egyszerű, mindössze csatlakoztatjuk a WiFi hálózathoz, és a továbbiakban egy ingyenes iOs vagy Android típusú okostelefonra telepíthető alkalmazással működtetjük. Az alkalmazás segítségével a riasztónak utasításokat adhatunk, és módosíthatjuk a beállításokat. A riasztórendszer az elegáns, modern megjelenésének köszönhetően jól illeszkedik bármilyen környezetbe, ahol diszkrét módon végzi a dolgát. A vezérlőegységen kívül a csomag tartalmaz még 2 ajtó- és ablaknyitás érzékelőt, redukálót és távirányítót.

 

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  SMNS001j
Termékszám:  W020i
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15