Oldal frissítése

SMANOS K1 vezeték nélküli rendszer intelligens otthonhoz

SMANOS K1 vezeték nélküli rendszer intelligens otthonhoz

Biztosítsd a tulajdonodat stílusosan. A SMANOS K1 egy teljes körű biztonsági rendszer, amely funkcionális és ugyanakkor esztétikus tartozékokkal rendelkezik. A Red Dot terméktervezési díj büszke nyertese, ami együttműködik a Google® asszisztensével, az Amazon® Alexa-val, a Nest® termosztát hidakkal, és hamarosan a Philips® Hue fényekkel is, így a K1 képes intelligens otthonod átfogó biztosítására, mindezt egyetlen alkalmazással. A készlet tartalmaz egy bázisállomást, egy nem numerikus billentyűzetet, két ajtó vagy ablak olvasót, egy kisállat-barát mozgásérzékelőt és egy belső szirénát nem kívánt személyek esetére. Ha a riasztás beindul, azonnal értesítést kapsz egy e-mailen vagy okostelefonon, a beállításaidnak megfelelően.

A SMANOS K1 biztonsági rendszer legfontosabb jellemzői

  • A Red Dot terméktervezési díj büszke nyertese
  • Azonnal készen áll a használatra, csak csatlakoztasd az állomást és helyezd ki az érzékelőket
  • Okostelefonos értesítéseket (push értesítéseket) és e-maileket küld
  • Védelem a manipuláció ellen (kétirányú kommunikáció)
  • 3 érzékelővel, szirénával, billentyűzettel csomagolva
  • Bővíthető más érzékelőkkel, kamerákkal...

A telepítés egyszerű 

A rendszer egyszerűen telepíti és vezérli önmagát, mivel az egyes elemek vezeték nélkül kommunikálnak egymással. Csomagold ki a bázisállomást, csatlakoztasd az internethez, és rakd ki az érzékelőket. A biztonság növeléséhez akár 50 kiegészítést is hozzáadhatsz a K1-hez. Például egy ajtó video rendszert, egy WiFi HD kamerát ( UFO Panoramic WiFi kamera PT- 180H vagy egy SMANOS IP6 vezeték nélküli kamerát ), szirénát , szabadtéri mozgásérzékelőt , víz- , gáz- , füst-szenzort , üveg megszakítót , kézi vagy RFID chipsetet a rendszer gyors aktiválására / kikapcsolására.

 

Paraméterek

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  SMNS001d4
Termékszám:  K1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10