Oldal frissítése

SMANOS DB-20 intelligens ajtós videó rendszer

SMANOS DB-20 intelligens ajtós videó rendszer

A Smanos DB-20 egy intelligens kukucskáló, amely egyszerűen összeköthető a Smanos K1 biztonsági rendszerrel. Amint valaki közelebb lép az ajtóhoz és csengetni kezd a kukucskáló automatikusan érzékeli a mozgást és információt küld a smartphone-ra. Mi több figyelheted és beszélgethetsz is a látogatóval. Sosem késed le a postást vagy más látogatókat.

Legfontosabb jellemzők

  • Intelligens kukucskáló lehetővé teszi az audio/videó kommunikációt
  • Látómező 180° (videó)
  • FullHD felbontású videó
  • Beépített mozgásérzékelő
  • IP54 tanúsítvány

Visszamenőleg megtekinthető felvételek

A cloud tárhelynek köszönhetően akár visszamenőleg is megtekintheted a videó felvételeket. A mozgásérzékelő segítségével tudomást szerzel minden gyanús mozgásról.

Egyszerű tápellátás

A kukucskáló tápellátására a csomagban található modul szolgál, de ugyan úgy használható klasszikus kábellel is. Amennyiben kiesne az áram az akkumulátor veszi át a tápellátás feladatát és akár 2 órán keresztül üzemképes a kukucskáló, illetve értesít is az esetleges lemerülésről.

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  SMNS001d6
Termékszám:  DB-20
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15