Oldal frissítése

SmallRig 3612 RC120D Cob Light

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SmallRig 3612 RC120D Cob Light

Professzionális világítástechnikát keresel? A(z) SmallRig 3612 RC120D Cob Light fotólámpa nem csupán a jeleneteket világítja meg könnyedén, de a sötét helyeket is. Egyik fő előnye, hogy állandó megvilágítást biztosít. Ebből adódóan sötét helyek megvilágítására és videofelvételek készítéséhez is alkalmas. A kör alakú fotólámpa rendkívül népszerű a portré- és termékfotósok körében, mivelhogy egyenletesen eloszlatja a fényt és nem hoz létre árnyékot. A lámpa 4000 és 6500 K közötti, azaz semleges színhőmérsékletű fényt bocsát ki. A csomagolásban ezek a tartozékok is megtalálhatók: hordtáska. A lámpa összteljesítménye 150 W. Ennek az adatnak meg kell felelnie a helyiség követelményeinek. Itt is érvényes, hogy minél magasabb ez a szám, annál nagyobb helyiséget tud megvilágítani. A(z) SmallRig márkájú fotólámpa fényforrását hatékony, de energiatakarékos LED diódák alkotják.

A(z) SmallRig 3612 RC120D Cob Light fotólámpa kulcsfontosságú tulajdonságai

  • A fotólámpa gondoskodik a jelenetek megvilágításáról és az ideális környezet megteremtéséről a hibátlan felvételek érdekében
  • Az állandó fény folyamatos megvilágítást biztosít
  • A kör alakú SmallRig fotólámpa nem hoz létre árnyékot és egyenletesen szétszórja a fényt
  • Ennek a modelltípusnak a teljesítménye: 150 W
  • Ez a lámpa semleges színhőmérsékletű fényt bocsát ki
  • A csomagban ezek a kiegészítők is megtalálhatók: hordtáska
  • Fényforrás típusa: LED dióda

Paraméterek

Bevilágítás tulajdonságai

Teljesítmény 150 W
Megvilágítás típusa Állandó
Fény alakja Kör
Fényforrás Integrált LED
Kiegészítők Hordtáska
Kód:  SMLRa18
Termékszám:  3612

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05