Oldal frissítése

Sleepace SleepDot B501

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sleepace SleepDot B501

Az alvás átfogó elemzése

A Sleepace SleepDot B501 miniatűr érzékelő vizsgálja az alvás minőségét, és elvégzi annak átfogó elemzését. Az alvásmonitor ideális választás azoknak, akik álmatlanságtól, elalvási nehézségektől vagy gyakori éjszakai felébredéstől szenvednek. Mivel a megfelelő minőségű és mennyiségű alvás fontos a szervezet számára, fontos, hogy megismerjük az okait az alvási rendellenességeknek. Ez pedig pont az, amelyről a SleepDot monitor, valamint a Sleepace mobilalkalmazása gondoskodik.



Kellemes elalvás és ébredés

Sleepace SleepDot érzékelő méri az alvási ciklusokat, és folyamatosan figyelemmel kíséri a test mozgásait alvás közben. A mért adatok alapján pedig kiszámolja az alvás pontszámot. Az alvás szenzor használata rendkívül egyszerű, csak csatoljuk a párna sarkára a mágneses csattal, és minden mást magától elintéz a készülék.


Miért válasszuk a Sleepace SleepDot B501 alvásmonitort?

  • Elemzi az alvás minőségét
  • Méri az alvási ciklusokat, a test mozgásait és az alvási időt
  • Könnyen rögzíthető a párnára egy mágnes segítségével
  • Kellemes alvás, megnyugtató hang kibocsátása
  • Teljes elemzést nyújtó Sleepace (Android / iOS) mobil alkalmazás
  • Szaktanácsadás az alvás javítása érdekében
  • Bluetooth kapcsolat

Kényelmes lehet a korai kelés is

Az alvás minőségének javítása érdekében különböző zenei témák lejátszására - mint például az óceán hangja, vagy egy madár éneke - képes. Kedvenc zenéinket is le tudja játszani a mobiltelefonról, amelyet automatikusan kikapcsol, amint az elalvás érzékelő észleli, hogy álomba merülünk. Reggel a lehető legjobb pillanatban ébreszt fel, a beállított ébredési idő előtt.


Sleepace mobilalkalmazás

A Sleepdot-ot a Sleepace mobilalkalmazás által könnyen csatlakoztathatjuk a telefonunkhoz vagy tabletünkhöz, így áttekintést kaphatunk az alvási mintázatunkról, vagy észlelhetjük a zavaró külső hatások jelenlétét. Az összegyűjtött adatok egyszerűen megjeleníthetők grafikonok formájában, vagy megoszthatók a család többi tagjával.


Kód:  SNG210
Termékszám:  PSY-003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20