Oldal frissítése

Sleepace Nox Aroma lámpa

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sleepace Nox Aroma lámpa

Könnyed elalvás a Sleepace Nox Aroma Aroma diffúzorral - a fény, az aroma és a hang kombinációja segít, hogy könnyebben elaludj és elkerülj sok stresszes helyzetet. A fény intenzitása és színe szabályozható, pl. a piros a naplementét jelképezi, reggel pedig  a hajnalra emlékeztető sárga fényre ébredhetsz. Három illat közül választhatsz az elalváshoz, a beépített hangszórót pedig a hatás maximalizálásához használhatod - játszd le kedvenc vagy pihentető zenéd, illetve az elalvást segítő hangokat. Amikor elalszol, a zene elnémul.


A Sleepace Nox Aroma aroma diffúzor legfőbb jellemzői 

  • Könnyen elaludhatsz a kiválasztott aroma, fény és hang mellett
  • Ébredés gyengéd hangok, illatok és fény segítségével
  • Intelligens ébresztőóra - az alvás ideális szakaszában ébreszt fel
  • Három aroma közül választhatsz: Levendula (tartozék), Jázmin, Narancsvirág
  • Szundi funkció (alváshosszabbítás)
  • Egyszerű kezelés az alkalmazás és a készüléken található gombok segítségével
  • Kompatibilis az Amazon Alexával
  • WiFi + Bluetooth
  • Beépített 5W-os hangszóró
  • Méretek: 122,8 x 122,8 x 116,8 mm

Tudj meg mindent az alvásról

A Nox Aroma az Androiddal és iOS-szel kompatibilis Sleepace mobilalkalmazással működik alvásod átfogó elemzése céljából. Az alkalmazás segítségével megnézhetedkülönböző statisztikákat, például azt, hogy mennyi ideig aludtál az alvás bizonyos szakaszaiban és így tovább. Az alkalmazás az alvás megfelelő szakaszában ébreszt fel, így az ébredés a legideálisabb lesz a test számára. A kellemes sárga fény a kényelmesebb ébredést segíti elő. A mobilalkalmazásban továbbá ébresztő jelzést is beállíthatsz.

Állítsd be a Nox Aromát telefonod segítségével

Nox Aroma készüléked lépésről lépésre beállíthatod telefonod segítségével. Csak helyezd be a 100% -ban újrahasznosítható illatos kapszulát a diffúzorba, és helyezd a kívánt helyre. A készülék nem igényel karbantartást - nem igényel víz utántöltést, így  nem növeli a szoba páratartalmát. Az illatkapszulát csupán havontaegyszer kell cserélned. Természetesen kézi vezérlés is rendelkezésedre áll közvetlenül a készüléken.


Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Időzítő, LED világítás, Háttérvilágítás
Szín Fehér
Kód:  SUNAD282
Termékszám:  6956116200282

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10