Oldal frissítése

Pedálos quad, piros

Kiegészítők a termékhez

Pedálos quad, piros

A kis pedálos gyermek quad remek játék csemetéjének. Melyik gyermek ne vágyna arra, hogy egyedül vezethessen autót! A quadnak köszönhetően gyermeke mindenekelőtt elsajátíthatja a pedálok megfelelő használatát, hogy később a kerékpározás tanulása során ez már ne okozzon problémát. A pedálos négykerekű tökéletesen megtartja stabilitását, továbbá rendkívül ellenálló, minőségi műanyagból készült, így tökéletesen biztonságos gyermeke számára. A játék használható akár otthon is, a szobában, ám gyermeke valószínűleg sokkal jobban fogja élvezni a kinti "furikázást", melynek során igazán megcsillogtathatja vezetési képességeit.

Kislánya vagy kisfia nem szeret Önnel sétálni? Ez már a múlté! Meglátja, most már ők maguk fognak könyörögni, hogy menjenek el sétálni. Ez a játék már régóta örvendezteti meg a gyerekeket, s bár más formában, de mindannyian ismerjük a pedálos kis autókat gyermekkorunkból. A régi játék most új, modern köntöst kap, amely a mai gyerekek minden elvárásának tökéletesen eleget tesz. Vidám piros színe igen tetszetős, s nem mellékesen biztosítja gyermeke megfelelő láthatóságát.


Méret:
84 x 50 x 56cm
Ajánlott korosztály:
3+


A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRA713a3
Termékszám:  3016200006008

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15