Oldal frissítése

Skyrim: Special Edition - Xbox One DIGITAL

5 2 értékelés
16 990 Ft

Skyrim: Special Edition - Xbox One DIGITAL

94%

Skyrim a legjobb nyílt világú RPG a piacon. A műfaj igazi evolúciója, amelyet hosszú órákon át fogsz imádni, teljesen el fog nyelni Tamriel fantasztikus birodalma.

Skyrim: Special Edition

Légy kiválasztott és mentsd meg Tamrielt

Skyrim királyát meggyilkolták. A Szövetség magának akarja a trónt. E konfliktus közepette egy sokkal veszélyesebb, ősi gonosz is felébred. Az Elder Scrolls világában rég elveszett sárkányok visszatértek Tamrielbe. A Skyrim, valamint az egész Birodalom jövője veszélyben van. Csak várj a sárkányokra, és a hősre, aki a hang erejével született, és aki az egyetlen, aki megállíthatja a sárkányokat.

Skyrim: Special Edition

Valódi szabadság egy fantasztikus világban

Játssz bármilyen típusú karakterrel, amelyet csak el tudsz képzelni. Emellett azt tehetsz, amit csak szeretnél. Legendásan szabad választások, történetek, és az Elder Scrolls világában sosem látott nagyszerű kalandok.

Skyrim: Special Edition

Az új motor életre kelt egy teljes virtuális világot mozgó felhőkkel, hatalmas hegyekkel, élettel teli városokkal, gyönyörű tájakkal és ősi barlangokkal.

Skyrim: Special Edition

Egy bájos nyitott világ nagy designban.

Skyrim: Special Edition

A Skyrim világa teljesen új szinteket ér el a speciális kiadásban

A különleges kiadás számos fejlesztést kínál a Skyrim játékélményét illetően a következő generációs konzolon. A továbbfejlesztett grafikán, az új térhatáson, és a jobb textúra- és objektumfelbontáson kívül a leginnovatívabb megoldás a konzolok módjainak támogatása, így a játék tartalma egységes, függetlenül attól, hogy legközelebb milyen játékplatformon indítod el.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licenc Letölthető
Kulcs Xbox Live

Műfaj

Műfaj Akció, RPG

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Verzió

Platform Xbox - letölthető
Kiadás Speciális

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXESD0204
Termékszám:  G7Q-00149
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15