Oldal frissítése

Skylink Standard HD M7 műholdas kártya

4,6 84 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Skylink Standard HD M7 műholdas kártya

Skylink Standard HD M7 műholdas kártya
 

 

A dekódoló kártya lehetővé teszi a Skylink műholdas adások vételét. Kizárólag Irdeto dekóderrel működik. A kártya megfelelő működéséhez regisztráció és a szolgáltatási díj kifizetése szükséges. A regisztráció egyszeri díja 999 cseh korona áfával együtt.  A szolgáltatási díj 12 hónapra 1070 cseh korona.

 


Két fizetési lehetőség áll rendelkezésedre

1680 cseh korona befizetése 24 hónapra vagy havi 70 cseh korona. (Csak rendszeres havi fizetéssel lehetséges, SIPO vagy Inkaso rendszeren keresztül.)

Lehetőség van mindössze 10 napos előfizetésre a 90122-es számra küldött SMS-sel, amelynek ára 25 cseh korona. Az SMS üzenet legyen a dekódoló kártyád száma: "SPdekódolószáma".

Skylink Standard HD M7 műholdas kártya
 

Skylink Standard HD M7 műholdas kártya
 

 

A kártya aktiválása és a szükséges díjak kifizetése után hozzáférésed lesz az összes cseh és szlovák műsorhoz a digitális menüben.

 


Műszaki adatok:

Kompatibilitás:

A kártya kizárólag Irdeto által hitelesített vevőkészülékkel használható, mely Skylink Ready felirattal rendelkezik
Hiteles vevőkészülékek listája

A digitális menüben kínált csatornák áttekintése:
ČT HD, ČT1, ČT2, ČT 24, ČT4 Sport, ČT4 Sport HD, Nova HD, TV Nova, Nova Cinema, Prima Family, Prima Family HD, Prima COOL, Prima Love, Prima ZOOM, TV Barrandov, TV Markíza, TV Markíza HD, STV1, STV2, DOMA, TV JOJ, TV JOJ Plus, TV Óčko, TV Noe, TA 3, TV Patriot, TV8, Fashion TV, STIL TV, CETV, Retro Music Television, Šlágr TV, Fanda TV, Dajto, regionális adók, Noe TV, TV8, Fashion TV, TV LUX


Kód:  JT879b5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10