Oldal frissítése

Skullcandy Uprock Chelsea kék-szürke

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Skullcandy Uprock Chelsea kék-szürke

Skullcandy fejhallgató Uprock második generációs használata tartósabb anyagból, hogy segítsen közvetíteni finoman hangolt hang a legapróbb részleteket. Supreme Sound technológia biztosítja az erős, agresszív és szabályozott basszus hang, természetes szaporodás az ének és pontos magasságát. Köszönhetően a beépített mikrofon és távirányító működik egy telefonhívás / lejátszás szolgálják ezt a nagy modell és a mobiltelefonok.
 
Skullcandy Uprock míg a Chelsea a tökéletes divat kiegészítő minden rajongó klub a Stamford Bridge. Az újdonság, mint az eredeti első generáció is egy elegáns szalagkábel, ami csak tekergő és jobban ellenáll a károkat. Tato sluchátka jsou jednoduše ideální volbou pro všechny fotbalové fanoušky a aktivní uživatele.
 
Legfontosabb elemei:
  • Könnyű, ergonomikus fejhallgató, exkluzív Chelsea.
  • Lapos kábel csökkenti annak kockázatát, terei.
  • A mikrofon és távirányító kéz nélküli működés és híváskezelő / lejátszás.

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  KK006h6c
Termékszám:  SGURFY-145
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05