Oldal frissítése

Skullcandy INKD 2.0 In-Ear W/MIC 1 BLUE/BLK

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Skullcandy INKD 2.0 In-Ear W/MIC 1 BLUE/BLK

A Skullcandy INKD 2.0 In-Ear, minőségi és kényelmes, hallójáratba helyezhető fülhallgató. Nagyon könnyű modellről van szó, ami jól tart a fülben, akkor sem válik kényelmetlenné, ha hosszú órákon át használjuk. Az egyszerű híváskezeléshez kábelére mikrofont integráltak. A hívásfogadás a vezérlőn lévő gobbal történik, ami zenehallgatáskor számváltóként szolgál. Mivel a vezérlőt a fülhallgató kábelére szerelték, úgy tudunk telefonálni és számot váltani, hogy közben nem kell elővenni az okostelefont a zsebünkből, táskánkból. A hangért minőségi, 11 mm-es hangszórók felelnek, amelyek a Supreme Sound technológiának köszönhetően elsőrangú hangzást biztosítanak minden zenei stílusnál.

A Skullcandy INKD 2.0 In-Ear fülhallgató főbb jellemzői

  • Kiváló hangminőség a 11 mm-es hangszórók révén
  • Vezerlő a kábelen a az egyszerűbb kezeléshez
  • A Skullcandy fejhallgató könnyű és kényelmes
  • Stílusos formaterv

Hangminőség mindenek felett

A Scullcandy fülhallgatóival nagyszerű minőségben élvezhetsz minden zenei stílust. A Supreme Sound technológia révén a kisebb átmérőjű hangszórók is tisztán, magas minőséggel szólalnak meg. A szilikon füldugókat úgy alakították ki hogy a lehető legjobban illeszkedjenek a fülbe.

 
Kód:  KK02028
Termékszám:  S2IKDY-101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20