Oldal frissítése

SKROSS SUI PA24

4,8 20 értékelés
4 490 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 4 490 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 4 310 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 4 130 Ft/db

SKROSS SUI PA24

Ez a termék egy nagyon praktikus utazási adapter, ami arra szolgál, hogy Ön Svájban is tudja használni az elektromos hálózatot. Ha azt tervezi, hogy elutazik ebbe  a közép-európai országba, akkor a SKROSS PA24 dugaljaztot Önnek tervezték. Ezzel a termékkel Ön  minden elektromos készülékét tudja majd használni, rácsatlakozva a helyi elektromos hálózatra. Biztonságos kialakítású, van rajta egy  védőgallér, amelynek segítségével a dugvilla  biztonságosan bedugható illetve ki is húzható. Azért is praktikus, mert igen kis méretű, ezért  szinte semmi helyet nem foglal el. Nagyon könnyen elhelyezheti még a legkisebb táskájában is.

5 ok, amiért Önnek SKROSS PA24 dugalzatra van szüksége

  • Minőségi  és masszív kidolgozású termék
  • Védőgallér a biztonságos kezeléshez
  • Minden  2-eres kábellel  rendelkező készülékkel használható
  • Kompakt, illetve kisméretű  design
  • A gyermek védelme érdekében  biztonsági biztosítékokat tartalmaz

További információk:
Úti adapter, földelt csatlakozással, max. 10 A
 

Paraméterek

Aljzatba

Aljzat típusa J
Ország Svájc

Tartalék aljzat

Aljzat típusa C, F
Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia, Albánia, Fehéroroszország, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Brazília, Bulgária, Kanári-szigetek, Kína, Kuba, Dánia, Egyiptom, Észtország, Finnország, Grúzia, Görögország, Hollandia, Island, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Monaco, Montenegró, Portugal, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Tunézia, Törökország, Ukrajina
Kód:  SD051c3p
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PA24
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15