Oldal frissítése

SKROSS PA45

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SKROSS PA45

Szeretsz külföldre utazni? Ebben az esetben bemutatjuk a Skross termékét, amely biztosan jó társnak bizonyul majd. Külsőleg kompakt, kicsi és erős szerkezet, amelynek valódi mérete belül rejtőzik. A SKROSS PA45 töltő adapter belsejét a legapróbb részletekig végiggondolták. Modern, fehér designja teszi teljessé az elsőosztályú kivitelezést. Továbbá ez az adapter megfelel a nemzetközi biztonsági előírásoknak, amely felülmúlja a leggyakrabban használt utazó adaptereket.

Legfontosabb jellemzői

  • Az adapter nem változtatja a feszültséget (nem feszültségtranszformátor)
  • Alkalmas Európai eszközökhöz földelt és földeletlen dugókkal (2 és 3 pólusú)
  • Aljzatok (bemenetek): Európai (schuko), 2-pólusú Euro dugóval
  • Kihúzható dugók: Ausztrália, Kína, Nagy-Britannia, USA
  • Bemeneti feszültség: 100 V - 250 V
  • Max. terhelés: 6,3 A
  • Teljesítmény: pl. 100 V - 6300 W / 250 V - 1575 W
  • Cserélhető biztosíték

Lehetőségekkel teli világ

Ez a kompakt utazó adapter lehetővé teszi a 2 pólusú és 3 pólusú dugóval rendelkező európai eszközök biztonságos csatlakoztatását szerte a világon, függetlenól attól, mennyire tűnik egzotikusnak a helyi hálózati aljzat. A szabadalmaztatott all-in-one (minden egyben) kihúzható rendszer háromféle dugót tartalmaz különböző országokhoz, amely korlátlan szabadságot és rugalmasságot kínál. Akár Angliába, az ausztrál Queensland-be vagy Colorado-ba utazol - ezzel az utazó töltővel nem kell aggódnod, hogy milyen egyedi hálózati aljzatot használnak utazásod célállomásán. Élvezd az utazást a legteljesebb módon, felesleges nehézségek nélkül!

További információk:

Tömeg:
108 g

Méretek (L x Sz x H):
61 mm x 55 mm x 58 mm

Kód:  SD052j4
Termékszám:  PA45
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20