Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

SKROSS PA29

4,8 157 értékelés
4 390 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 4 390 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 4 210 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 4 040 Ft/db

SKROSS PA29


Mindig kéznél

Mindig kéznél

Amennyiben az USA-ba vagy más, az USA-nak megfelelő konnektor szabvánnyal rendelkező országba utazna, akkor bizonyára értékelni fogja ezen átalakítót, amellyel az ottani konnektorok a nálunk használatos csatlakozóknak megfelelőre alakíthatók.


Biztonságos konstrukció

Az adapter kompatibilitása karöltve a biztonságos konstrukcióval garancia a megbízható használatra az éppen csatlakoztatott eszközzel a védőgallér segítségével. Természetesen az érintkezők burkolata sem hiányzik. Az adapter villás dugóval rendelkező eszközökkel is használható.

biztonságos tervezés

Specifikációk:

Csatlakozó:
USA szabvány

Áramterhelhetőség:
16 A-ig

Paraméterek

Aljzatba

Aljzat típusa B
Ország USA, Kanada, Kuba, Japán

Tartalék aljzat

Aljzat típusa C, F
Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia, Albánia, Fehéroroszország, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Brazília, Bulgária, Kanári-szigetek, Kína, Kuba, Dánia, Egyiptom, Észtország, Finnország, Grúzia, Görögország, Hollandia, Island, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Monaco, Montenegró, Portugal, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Tunézia, Törökország, Ukrajina
Kód:  SD052b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PA29
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20