Oldal frissítése

SKROSS CHN és AUS PA26

4,8 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SKROSS CHN és AUS PA26

A SKROSS PA26 adapter mindenki számára hasznos lesz, aki Kínába vagy Ausztráliába, esetleg másik olyan országba utazik vagy költözik, ahol azonosak a szabványos konnektorok. Az adapternek köszönhetően csatlakoztathatod a hálózatba a szabványos hálózati csatlakozóval ellátott elektronikai eszközeidet. Az adapter kompakt, könnyen szállítható, de elég kemény ahhoz, hogy ellenálljon az utazás megrázkódtatásainak. Bővített hátsó részével könnyedén húzhatod ki a konnektorból. A gyerekzár beépítésére is figyeltünk.
Műszaki adatok:
A következő célra tervezve:
Európai berendezések használatára Kínában és Ausztráliában
Jellemzők:
Készülék 2pin csatlakozóval

Paraméterek

Aljzatba

Aljzat típusa I
Ország Ausztrália, Kína, Új-Zéland

Tartalék aljzat

Aljzat típusa C, F
Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia, Albánia, Fehéroroszország, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Brazília, Bulgária, Kanári-szigetek, Kína, Kuba, Dánia, Egyiptom, Észtország, Finnország, Grúzia, Görögország, Hollandia, Island, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Monaco, Montenegró, Portugal, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Tunézia, Törökország, Ukrajina
Kód:  SD051c5
Termékszám:  PA26
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15