Oldal frissítése

SKLZ Travel Barrel Roller Firm, masszázs henger 30 cm x 11 cm

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SKLZ Travel Barrel Roller Firm, masszázs henger 30 cm x 11 cm

Az SKLZ Travel Barrel Roller ideális eszköz minden profi és hobbi sportoló számára. Nem csak masszírozásra alkalmas, hanem segíti az izom rugalmasságának növelését, jobb és gyorsabb regenerálását, és ezzel az izom teljesítményének helyreállítását is. A felület kialakítása növeli a masszázs hatékonyságát. Használhatod edzés előtt a bemelegítésnél, de akár edzés után is az aktív regeneráció részeként. A henger kiemelkedően strapabíró és tartós kialakítású, kifejezetten mindennapos intenzív használatra tervezték. Kompakt méretének köszönhetően sporttáskában is egyszerűen magaddal viheted az edzésre vagy a meccsre. Viseld gondját az izmaidnak edzés előtt és után is az SKLZ Travel Barrel Rollerrel!

Az SKLZ Travel Barrel Roller legfontosabb jellemzői

  • Masszázs henger
  • Segít növelni az izmok rugalmasságát, hogy gyorsabban regenerálódjon
  • A felület mintázata támogatja a kötőszövet hatékony masszázsát
  • Használata edzés előtt és után is javasolt
  • SKLZ Travel Barrel Roller robusztus és tartós kialakítású
  • Kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható
  • Fekete szín

Edzés előtt és után, akár utazáskor is

A masszázshenger nemcsak a regeneráció részeként, hanem az edzés előtt is használható. Alkalmazásával csökkenthetjük az egyes izomcsoportok sérülésének valószínűségét. Az edzés utáni aktív regenerációként pedig segít növelni az oxigén áramlását és enyhíti az izomfeszültséget. Ezenkívül a masszázshenger kompakt mérete megkönnyíti a szállítást, így azt akár utazáskor is használhatod. Egyszóval, az SKLZ Travel Barrel Roller egy nagyon praktikus eszköz a szövetek regenerálására.

Méret:
30 × 11 cm


Kód:  SPTsklz0088
Termékszám:  849102028907

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05