Oldal frissítése

Skinzone saját stílusát Snap a Xiaomi MI4

Skinzone saját stílusát Snap a Xiaomi MI4

Ha tudod, hogy mobiltelefonod nem csak egy eszköz hívások, közösségi oldalak, stb. intézésére, hanem egy értékes stílus kiegészítő is, akkor már bizonyára rájöttél arra is, hogyan varázsold egyedivé. Így stílusosan védheted meg készüléked a karcolásoktól és kisebb sérülésektől.


Szinte korlátlan lehetőségek

Szinte korlátlan lehetőségek

A Skinzone, a híres mobiltelefon-tartozékgyártó, olyan megoldással állt elő, amely kitűnő karaktert sugároz. Az innovatív és egyedi mobilnyomtatókkal foglalkozó szakértővel - az úgynevezett Skins-el - együttműködve jött létre az  a Skinzone termékcsalád, amely soha nem látott szabadságot ad a készülék tok mintájának megválasztásában - a sorozat borítóin belül a "Saját stílust szeretnék" lehetővé teszi, hogy bármilyen általad választott kép rákerülhessen a telefonod tokjára úgy, hogy egyszerű képként könynen eltávolítható is legyen onnan. És így lesz pillanatok alatt egyedi és stílusos a mobiltelefonod. 

Telefon személyiséggel

A Xiaomi Mi4 pontosan úgy fog kinézni ennek a toknak köszönhetően, ahogy csak szeretnéd, és a családod, barátaid, ismerőseid és kollégáid is el lesznek kápráztatva a gyönyörű, stílusos és egyedi kiegészítődtől, amely ugyanolyan kiváló minőségű, akárcsak maga a mobiltelefon. 

Skinzone vlastní styl pro Xiaomi MI4

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Műszaki adatok:

Alkalmazás:
Xiaomi MI4

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell Mi 4

Típus és anyag

Típus Hátlap
Kód:  ASG005t
Termékszám:  XIA-MI4CA-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20