Oldal frissítése

Skinzone saját stílusát Motorola Moto Snap Play

Skinzone saját stílusát Motorola Moto Snap Play

Ha Ön is tisztában van vele, hogy a mobiltelefonok nem csak eszközök a mobil hívások végrehajtására, az interneten a közösségi hálón való böngészésre és a mobil technológiával kapcsolatos feladatok ellátására, hanem egyben nagy mértékben árulkodnak a személyes stílusérzékükről is, akkor bizonyára azt is tudja, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésére ahhoz, hogy telefonja kitűnjön a tömegből, illetve arra, hogy megfelelő védelemmel lássa el a karcolások ellen. 

  • A Motorola Moto Play készülékre kifejlesztve

Szinte korlátlan lehetőségek

Szinte korlátlan lehetőségek

A Skinzone cég, a mobiltelefon kiegészítők neves gyártója feltalált  egy páratlan megoldást, amellyel minden mobiltelefon felhasználó valóban ki tudja fejezni egyediségét. A különleges és a legújabb mobiltelefon tokok, vagy másnéven 'skins' szakértőjével együttműködve a Skinzone elhozza Önnek az ezidáig még példátlan tokok végtelen szabadságának lehetőségét az eszközre - a védőtok alá bármilyen stílust vagy akár saját képét is kiválaszthatja, így egyszerűen juthat kivételesen elegáns és egyedi mobiltelefonhoz, amely emellett még védelemmel is el van látva.

Telefon személyiség

A készülék tokjának mintája teljesen az Ön elképzelése szerint fog kinézni, amelytől garantáltan el lesznek ragadtatva a családtagok, barátok, ismerősök, és kollégák: az eredmény egy szép, stílusos kiegészítő, amely mindig kihangsúlyozza az eszköze minőségét és eredetiségét.

Skinzone

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Motorola
Telefon modell Moto Z Play

Típus és anyag

Típus Hátlap
Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Kód:  ASG009
Termékszám:  MOT-MZPXT1635CA-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15