Oldal frissítése

Skinzone saját stílusát Snap Samsung Galaxy S4 mini

5 1 értékelés

Skinzone saját stílusát Snap Samsung Galaxy S4 mini

A mobiltelefon nem csak egy eszköz telefonhívásokra, böngészésre, a közösségi oldalak használatára és egyéb feladatokra, hanem egy nagyon divatos kiegészítő. Ahogy arra már te is rájöttél, a telefonok külső borítása elsősorban a karcoktól való védelemre készül. 


Szinte korlátlan lehetőségek

Szinte korlátlan lehetőségek

A Skinzone egy híres mobiltelefon kiegészítő gyártó cég, amely tökéletes megoldásokat kínál a készülékek egyedivé tételére. Szakértővel együttműködve innovatív és egyedi mobiltokokat, úgynevezett "skineket" biztosít a Skinzone, amelyek váratlan szabadságot biztosítanak a saját stílusod kiválasztására. Csak kattints a gombra, válaszd ki a képet, amelyet telefontokként használni szeretnél. Ennek köszönhetően hirtelen a telefonodból egy stílusos, extra mobil lesz,

Telefon személyiséggel

A telefonod teljesen úgy nézhet ki, ahogy szeretnéd, és a családod, a barátok, ismerősök, kollégák el lesznek ragadtatva a szép és stílusos kiegészítőtől, amely kihangsúlyozza a saját egyéniséged, miközben a Samsung telefonod használod. 

Samsung Galaxy S4 mini

Műszaki adatok:

Kompatibilis:
Samsung Galaxy S4 mini

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S4 mini

Típus és anyag

Típus Hátlap
Kód:  ASG002d
Termékszám:  SAM-i9195CA-D

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05