Oldal frissítése

Skinzone Snap saját stílus a Samsung Galaxy A7 készülékhez

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
2 990 Ft

Skinzone Snap saját stílus a Samsung Galaxy A7 készülékhez

Amennyiben úgy gondolod, hogy mobiltelefonod nem csak mobilhívások lebonyolítására, közösségi oldalak tartalmának követésére, és egyéb - a mobiltechnológiákhoz kapcsolódó tevékenységekre - való, hanem nagyra értékelt divatkiegészítő is, minden bizonnyal elgondolkoztál már azon, hogyan emelhetnéd ki - méghozzá telefonodat, és magadat is - az unalmas színek tengeréből, amelyekben általában a telefonokat gyártják, és hogyan tudnád emellett megvédni a készüléket a karcolódástól is. 


Szinte korlátlan lehetőségek

Szinte korlátlan lehetőségek

A Skinzone vállalat, a híres mobiltelefon-tartozékgyártó, olyan megoldással rukkolt elő, amely kiemeli a tömegből egyedi karakteredet. Az újszerű, egyedi mobilnyomatok, úgynevezett skinek szakértője - a Skinzone - soha nem látott szabadságot biztosít neked a készülékedhez való skin kiválasztásában - mégpedig a "Saját stílust szeretnék!" sorozat tokjainak segítségével. Saját képet illeszthetsz be, és pontosan ez jelenik majd meg a hirtelen rendkívül stílusossá váló mobiltelefonodon. 

Telefon személyiséggel

Samsung Galaxy A7 készüléked pontosan a Te elképzelésednek megfelelően néz majd ki, és családodat, barátaidat, ismerőseidet, kollégáidat lenyűgözi majd a gyönyörű, stílusos kiegészítő, ami csak kihangsúlyozza majd készüléked minőségét és egyediségét.


Skinzone vlastní styl pro Samsung Galaxy A7

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Paraméterek és specifikáció:

Az alábbi készülékhez:
Samsung Galaxy A7


Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy A7

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műanyag
Tok rugalmassága/keménysége Kemény

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak

Szín és motívum

Szín Mintás
Motívum Saját

Modellsorozat

Kód:  ASG002m4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SAM-A700CA-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15