Oldal frissítése

Skinzone saját stílusú Snap Samsung Galaxy S7 edge-hez

4,0 3 értékelés

Skinzone saját stílusú Snap Samsung Galaxy S7 edge-hez

Ha tudod, hogy a mobiltelefonod nem csak egy eszköz a hívások végrehajtásához, a szociális hálók böngészéséhez és egyéb mobil technológiákkal kapcsolatos feladatokhoz, hanem nagyra tartott divat kiegészítő is, akkor már biztosan eszedbe jutott, hogyan lehetne megkülönböztetni, és vele együtt magad is, az unalmas színektől, amelyekben a mobilok általában készülnek, és közben még a karcolásoktól is megvédeni.


Szinte korlátlan lehetőségek

Szinte korlátlan lehetőségek

A Skinzone vállalat, amely a mobiltelefon tartozékok neves gyártója, talált egy megoldást arra, hogyan ejts másokat ámulatba egyedi karaktereddel. Együttműködve a rendhagyó és egyedi mobiltelefon lenyomatok, úgynevezett skinek szakértőjével - létrehozott egy Skinzone sorozatot, hogy példátlan választási szabadságot nyújtson az eszközök skinjének kiválasztásában - a "Saját stílust akarok" sorozaton belül lehetőség van saját képet beszúrni, hogy majd az kerüljön lenyomatként a hirtelen extra stílusossá vált mobiltelefonra.

Telefon személyiséggel

A készüléked elképzeléseidnek megfelelően fog kinézni, és a családod, barátaid, ismerőseid, kollégáid le lesznek nyűgözve. A szép és stílusos kiegészítő még jobban ki fogja hangsúlyozni mobilod egyéniségét.

Skinzone

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S7 Edge

Típus és anyag

Típus Hátlap
Kód:  ASG002h1
Termékszám:  SAM-G935CA-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20