Oldal frissítése

Skinzone saját stílusát Honor 4C Snap

5 1 értékelés

Skinzone saját stílusát Honor 4C Snap

Ha tudja, hogy mobiltelefonja nem csak mobilhívások kezdeményezéséhez, a közösségi oldalak böngészéséhez és egyéb mobil technológiák alkalmazására hivatott, hanem értékes divatkellék is, biztosan elgondolkodott már azon, hogyan tűnhetne ki a készüléke a többi, fakó színű mobiltelefon közül úgy, hogy közben védelmet is kapjon a karcolások ellen. 


Szinte korlátlan lehetőségek

A lehetőségek száma szinte korlátlan

A Skinzone vállalat, mely mobiltelefon tartozékok gyártásáról híres, olyan megoldással rukkolt elő, mely közszemlére teszi az Ön utánozhatatlan személyiségét. Az innovatív és egyedi mobilnyomatok, az ún. skinek szakértőivel együttműködve a Skinzone termékcsalád sosem látott szabadságot biztosít az eszközére illő skin kiválasztásában. Ha saját stílust szeretne, választhat egy saját képet, melyet a rendkívül stílusos mobiltelefonja a skinre nyomtatva fog viselni.

A személyiséggel rendelkező telefon

A készüléke pontosan az elképzeléseinek megfelelően fog kinézni. A családja, a barátai és ismerősei, valamint a kollégái is egy emberként fognak rácsodálkozni a gyönyörű, elegáns tartozékra, mely mindig kihangsúlyozza a készüléke minőségét és személyiségét.

Skinzone

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Honor
Telefon modell 4C

Típus és anyag

Típus Hátlap
Kód:  ASG004f3
Termékszám:  HUA-HO4CCA-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10