Oldal frissítése

Skinzone saját stílusát Snap Microsoft Lumia 950 XL

Skinzone saját stílusát Snap Microsoft Lumia 950 XL

Jó, ha tudja, hogy a mobiltelefonja nem csak egy eszköz a mobil hívások lebonyolítására, a böngészésre a közösségi hálózatokon és még sok minden más egyébre, amelyet a mobil technológiák kínálnak, hanem egy nagyra értékelt, divatos kiegészítő is, ezt már Ön bizonyára meg is tapasztalta és magától ki is találta, hogyan különböztesse meg. A telefonok gyakran úgy készülnek, hogy közben védik őket a karcolásoktól.


Szinte korlátlan lehetőségek

Szinte korlátlan lehetőségek

A Skinzone cég egy, a mobil telefon kiegészítők területén működő neves gyártó, egy megoldással jött ki, amely lehetővé teszi, hogy Ön megmutassa a saját, egyedi, összetéveszthetetlen egyedi jellegét. Együttműködve rendhagyó és egyedi mobil nyomatok szakértőjével, az úgynevezett fedél - a Skinzone sorozat példátlan választási szabadságot biztosít, amellyel az eszközéhez ki tudja választani a fedelet - a sorozat kínálatán belül. Szeretné, hogy beszúrható legyen a saját fényképe és amely azután nyomtatásként jelenik meg és hirtelen extra elegánsá válik a mobiltelefonja.

Személyiséggel rendelkező telefon

A készülék teljesen az Ön igényei szerint fog kinézni és a család, a barátok, az ismerősök, a kollégák meg lesznek elégedve a szép, stílusos kiegészítővel, amely még mindig hangsúlyozza a készüléke minőségét és egyéniségét.

Skinzone

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Microsoft
Telefon modell Lumia 950 XL

Típus és anyag

Típus Hátlap
Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Kód:  ASG007i
Termékszám:  MIC-L950XLCA-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20