Oldal frissítése

Skinzone saját stílusát Snap Apple iPhone 5 / 5S

3,9 7 értékelés

Skinzone saját stílusát Snap Apple iPhone 5 / 5S

Mint bizonyára Ön is tisztában van vele, a mobiltelefonok biztosítják a hívások lebonyolítását és hozzáférést garantálnak a közösségi hálóhoz és még sok minden máshoz is, azonban nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a készülékek egyúttal divat- és stílus érzékünkről is árulkodnak. Talán már Ön is elgondolkodott azon, hogyan tudna kitűnni az unalmas színek világából, miközben még extra védelmet is biztosít szeretett készülékének.


Szinte korlátlan lehetőségek

Szinte korlátlan lehetőségek

A Skinzone cég, a mobiltelefon kiegészítők neves gyártója feltalált  egy páratlan megoldást, amellyel minden mobiltelefon felhasználó valóban ki tudja fejezni egyediségét. A különleges és a legújabb mobiltelefon tokok, vagy másnéven 'skins' szakértőjével együttműködve a Skinzone elhozza Önnek az ezidáig még példátlan tokok végtelen szabadságának lehetőségét az eszközre - a védőtok alá bármilyen stílust vagy akár saját képét is kiválaszthatja, így egyszerűen juthat kivételesen elegáns és egyedi mobiltelefonhoz, amely emellett még védelemmel is el van látva.

Telefon személyiséggel

A Skinzone segítségével testreszabhatja az Apple iPhone 5 / 5S / SE készülékét, teljes mértékben a saját igényei szerint, amelytől garantáltan el lesznek ragadtatva a családtagok, barátok, ismerősök, és kollégák: az eredmény egy szép, stílusos kiegészítő, amely mindig kihangsúlyozza az Apple eszközök minőségét és eredetiségét.

Telefon személyiség

Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
Apple iPhone 5 / 5S / SE

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone 5, iPhone 5S, iPhone SE (2016), iPhone SE (2020), iPhone SE (2022)

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műanyag
Tok rugalmassága/keménysége Kemény

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak

Szín és motívum

Szín Fehér
Kód:  ASG001b
Termékszám:  APP-IPH5SCA-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20