Oldal frissítése

Skinzone saját stílus Tough SAMSUNG G950 Galaxy S8 számára

Skinzone saját stílus Tough SAMSUNG G950 Galaxy S8 számára

Ha tudod, hogy a mobiltelefonod nem csak mobil telefonhívások végrehajtásának, a szociális háló és egyebek böngészésének eszköze a mobil technológiák segítségével, de nagyra értékelt divatos kiegészítő is, bizonyára már eszedbe jutott, hogy valahogy kiemelnéd a telefonodat és magadat is a fáradt színek világából, amelyben a telefonokot leggyakrabban gyártják, miközben megvédenéd a karcolásoktól is.


Szinte korlátlan lehetőségek
 

Szinte korlátlan lehetőségek

A mobiltelefon tartozékok területének egyik neves gyártója, a Skinzone cég olyan megoldással jelentkezik, amely abban segít, hogy megcsodáltathasd egyedi jellegedet. Együttműködve a rendhagyó és egyedi mobil nyomatok, úgynevezett skinek szakemberével - a Skinzone sorozat eddig példátlan választási szabadságot teremt a készüléked skinjének kiválasztásában - a "Saját stílust akarok" tokokon elhelyezheted a saját képedet, és végül is pont ezzel a képpel mint nyomattal tűnhetsz fel extra elegáns mobiltelefonoddal.


A Tough hátlapot úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson a mobiltelefonnak. Két rétegből áll, amely biztosítja a jó tartósságot. A külső keret fokozza a kijelző védelmét. A kiváló alapanyagoknak köszönhetően a Tough Case szinte elpusztíthatatlan. Magától értetődik a tökéletes hozzáférés a gombokhoz, csatlakozókhoz és a kamerához.


Telefon személyiséggel

A készülék teljes egészében az igényeid szerint fog kinézni, és a család, a barátok, ismerősök, kollégák gyönyörködni fognak a szép, stílusos kiegészítődben, amely még jobban kihangsúlyozza a készüléked minőségét és egyéniségét.

Skinzone Tough
 

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S8

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Kód:  ASG053d1
Termékszám:  SAM-G950CAT-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20