Oldal frissítése

Skinzone saját stílusát Snap Sony Xperia M5

Skinzone saját stílusát Snap Sony Xperia M5

Ha te is tisztában vagy vele, hogy a mobilod nem csak a telefonhívások intézésére, böngészésre vagy a közösségi médiafelületek meglátogatására használható, hanem az önkifejezés egy eszköze is, akkor biztosan megfordult már a fejedben, hogy hogyan tudnád másoktól megkülönböztetni a mobilodat. Most mindezt megteheted, és még a karcolásoktól, illetve ütődésektől is megvédheted készülékedet!


Szinte korlátlan lehetőségek

A lehetőségek száma szinte korlátlan

A Skinzone, mobiltelefonos kellékek egyik neves gyártójaként most lehetőséget kínál számodra, hogy egy félreismerhetetlen karakterrel ruházd fel mobilodat. Szakértőkkel együttműködve létrehoztuk az úgynevezett "skineket" -  Skinzone ezáltal még soha nem látott testreszabási lehetőségeket kínál számodra. A védőtokba egyszerűen beillesztheted saját nyomtatott dizájnjaidat, amivel gyakorlatilag végtelen sok lehetőség áll a rendelkezésedre, hogy kifejezd önmagad a mobilodon keresztül

Telefon = személyiség

A készüléked mindig úgy fog kinézni, ahogy te akarod. Családod, barátaid, ismerőseid és még a kollégáid is elképedve figyelik majd a gyönyörű, stílusos és legfőképpen egyedi védőtokodat, amivel kihangsúlyozod készüléked egyediségét.

Skinzone vlastní styl

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Kód:  ASG005d
Termékszám:  SON-XPM5CA-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10