Oldal frissítése

Skinzone saját stílusát Snap Apple iPhone 4 / 4S

Skinzone saját stílusát Snap Apple iPhone 4 / 4S

Tisztában vagy vele, hogy a mobiltelefonod nem csak  eszköz hívásokhoz, közösségi hálózatok böngészéséhez és mobileszközökhöz kapcsolódó technológiához, de egyben értékes divatkellék is? Gondolkodtál már azon, hogyan tűnj ki a gyártó átal kínált unalmas színek közül úgy, hogy közben meg is véded készülékedet a karcolásoktól?


Skinzone

Korlátlan lehetőségek

A Skinzone, a híres mobiltelefon-tartozék gyártó, olyan megoldással állt elő, amely kitűnő karaktert ad készülékednek. Az innovatív és egyedi mobilnyomatok szakértőivel együttműködve a Skinzone példátlan szabadságot ad a motívumok - az úgynevezett Skinek - megválasztásában. Akár fel is töltheted saját mintádat a fóliához, ami nemcsak megvédi a kütyüdet, hanem extra menő is leszel tőle.

Telefon karakterrel

Telefonod teljesen az te igényeid szerint fog kinézni, és családod, barátaid, ismerőseid és munkatársaid el lesznek ragadtatva a szép, stílusos megjelenéstől, amely kiemeli készüléked minőségét és karakterét.

Apple iPhone 4

Műszaki adatok:

Speciálisan az alábbihoz tervezve:

Apple iPhone 4/4S

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone 5, iPhone 5S, iPhone SE (2016), iPhone SE (2020), iPhone SE (2022)

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műanyag

Szín és motívum

Szín Fehér
Kód:  ASG001
Termékszám:  APP-IPH4CA-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15