Oldal frissítése

Skinzone saját stílusát Snap Apple iPhone 6 / 6S

4,0 4 értékelés

Skinzone saját stílusát Snap Apple iPhone 6 / 6S

A mobiltelefonok, amellett, hogy hívásokat kezdeményezhetünk, közösségi oldalakat böngészhetünk, és sok egyéb alkalmazást használhatunk velük, fontos divatcikkek is lehetnek. Valószínűleg már Ön is gondolkozott azon, hogyan tűnhetne ki a hétköznapi színek egyhangúságából, miközben kiegészítő karcolásvédelemmel is ellátja értékes készülékét.


Szinte korlátlan lehetőségek

Szinte korlátlan lehetőségek

A mobiltelefon-kiegészítők neves gyártója, a Skinzone cég olyan új megoldással jelentkezett, amely valóban teret ad az önkifejezésnek. Együttműködésben egy a rendhagyó és egyedi mobil nyomatok vagy burkolatok terén jártas szakértővel a Skinzone most példátlan szabadságot kínál a telefon felöltöztetésében. Akár saját témát is feltölthet, amely aztán egyaránt díszíti és védi majd a telefont.

Telefon egyéniséggel

A Skinzone segítségével egyedire szabhatja Apple iPhone 6 készülékét, amivel biztosan felkelti majd barátai és kollégái figyelmét.

Telefon személyiség

Műszaki adatok:

Apple iPhone 6-hoz tervezve

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone 6, iPhone 6s

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műanyag
Tok rugalmassága/keménysége Kemény

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak

Szín és motívum

Motívum Saját

Típus és anyag

Használat Mindennapi
Kód:  ASG001d
Termékszám:  APP-IPH6CA-D

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20