Oldal frissítése

Skinzone saját stílusát Snap Lenovo Vibe C A2020

Skinzone saját stílusát Snap Lenovo Vibe C A2020

Ha tisztában vagy vele, hogy a mobiltelefonod nemcsak a hívásokra, a közösségi hálózatok és a mobil technológiákkal kapcsolatos feladatokra való, hanem egy nagyon divatos kiegészítő is, bizonyára rájöttél arra is, hogy melyik védőtokra van szükséged, ami egyszerre védi a készülékedet a karcolásoktól és külsejét is tovább szépíti.


Szinte korlátlan lehetőségek

Szinte korlátlan lehetőségek

A Skinzone egy neves gyártó mobil telefonok terén, amely karakterében egyedülálló a piacon. A rendhagyó és egyedi mobil nyomat, az úgynevezett nyersbőr - a Skinzone által készítve példátlan szabadságot jelent a bőr felhasználása terén. Kiválaszthatod a saját sorozatodat, a saját stílusodat és testre szabhatod a védőtokot a saját ízlésed szerint.

Telefon, személyiséggel

A telefonod teljes mértékben az igényeid szerint fog kinézni, és a család, a barátok, ismerősök és kollégák el lesznek ragadtatva a szép, stílusos kiegészítőtől, amely kihangsúlyozza a minőségét és egyediségét a Samsung készülékednek.

Skinzone vlastní styl

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Lenovo
Telefon modell Vibe C, A2020

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műanyag
Kód:  ASG004g2
Termékszám:  LEN-A2020VCCA-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10