Oldal frissítése

Skinzone saját stílusát Kemény Samsung Galaxy S6 szélén

5 1 értékelés

Skinzone saját stílusát Kemény Samsung Galaxy S6 szélén

A mobiltelefonok amellett, hogy hívásokat kezdeményezhetünk, közösségi oldalakat böngészhetünk, és sok egyéb alkalmazást használhatunk velük, fontos divat kiegészítők is lehetnek. Valószínűleg már Ön is elgondolkozott azon, hogyan tűnhetne ki a hétköznapi színek egyhangúságából, miközben kiegészítő karcolásvédelemmel is ellátja értékes készülékét.


Szinte korlátlan lehetőségek

Szinte korlátlan lehetőségek

A mobiltelefon-kiegészítők neves gyártója, a Skinzone cég olyan új megoldással jelentkezett, amely valóban teret ad az önkifejezésnek. Együttműködésben egy a rendhagyó és egyedi mobil nyomatok vagy burkolatok terén jártas szakértővel a Skinzone most példátlan szabadságot kínál a telefon felöltöztetésében. Akár saját témát is feltölthet, amely aztán egyaránt díszíti és védi majd a telefont.


A kemény védőtok fő célja, hogy maximális védelmet nyújtson készüléke számára Két rétegből tevődik össze, amelyek magas ellenállóságot eredményeznek. A külső keret főként a képernyő védelmét szolgála. A kiváló anyagminőségnek hála a Tough Case jóformán elpusztíthatatlan. Természetesen továbbra is minden funkcióhoz maximális hozzáférés biztosított, elérhetőek a gombok, a csatlakozók és a kamera. 


Egyéniséggel rendelkező telefon

A Skinzone segítségével egyedire szabhatja készülékét, amellyel garantáltan biztosan felkelti majd barátai és kollégái figyelmét, továbbá még inkább hangsúlyozza Samsung készülékének minőségét és egyéniségét.

Skinzone Tough

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S6 Edge

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műanyag
Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Kód:  ASG052h
Termékszám:  SAM-G925CAT-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20