Oldal frissítése

Skinzone Folio a Samsung Galaxy S7 készülékre

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Skinzone Folio a Samsung Galaxy S7 készülékre

Jó ha tudja, hogy a mobiltelefon nem csak egy eszköz a mobil hívások lebonyolítására, a böngészésre a közösségi hálózatokon és még több mobil technológiával kapcsolatos tevékenységhez, hanem nagyon divatos kiegészítő is. Így bizonyára már Ön is kitalálta, hogyan tud kiemelkedni a többi készülék közül, hogy megkülönböztetni saját telefonját a többitől. A telefontok a divatos volta mellett azzal a céllal is készült, hogy megvédje készülékét a karcolásoktól.


Szinte korlátlan lehetőségek
 

 

Szinte korlátlan lehetőségek

A Skinzone egy neves cég a mobil telefon kiegészítő gyártás területén és egy olyan megoldással jött ki a piacra, amellyel Ön is megmutathatja a saját egyéniségét. Együttműködve a rendhagyó és egyedi mobil nyomatok szakértőjével, az úgynevezett Skins (borító minta) sorozat létrehozásával a Skinzone példátlan választási szabadságot biztosít a borító kiválasztásához az eszköze számára. A sorozatban szereplő stílus minták közül az " I want my style" - "Szeretném a saját stílusom"-ra kattitva választhatja ki a legjobban tetsző mintát, majd a kiválasztott stílus mintába beszúrhat saját képet is, és egy pillanat alatt extra elegánssá válhat a mobiltelefonja.

 


A telefontok kiváló minőségű olasz műbőr anyagból készült, poliuretánból. Amellett, hogy védi a mobiltelefonját, a bankkártyák számára kialakított tároló zsebbel is rendelkezik. Az elülső felülete kihajtható egy állványként, amelynek köszönhetően kényelmesen nézheti a videókat, vagy böngészhet az interneten. A tok kétoldalas matricával rögzül a telefonhoz, amelynek egyik előnye, hogy nem hagy nyomot a telefonon. Természetesen teljes hozzáférést biztosít a gombokhoz, csatlakozókhoz és a kamerához is.


 

Személyiséggel rendelkező telefon

A telefonja teljesen az Ön igényei szerint fog kinézni és a család, barátok,  ismerősök, kollégák el lesznek ragadtatva a szép, stílusos kiegészítőtől, amely még jobban kihangsúlyozza az Ön Samsung készülékének a minőségét és egyéniségét!

 

Skinzone Folio

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S7 Edge

Típus és anyag

Anyag Műanyag
Tok rugalmassága/keménysége Puha

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  ASG082m
Termékszám:  SAM-G935CAF-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05