Oldal frissítése

Skinzone egyedi stílusú tok OnePlus 5 mobiltelefonhoz

Skinzone egyedi stílusú tok OnePlus 5 mobiltelefonhoz

Ha tisztában vagy vele, hogy ONEPLUS 5 mobiltelefonod nem csak egy eszköz, amellyel telefonálhatsz, böngészheted a közösségi hálót és egyéb mobiltelefonhoz kapcsolódó technológiát használhatsz, hanem egyben divatkiegészítő is, akkor már arra is rájöttél, hogyan tűnj ki vele a gyártó által használt színek közül úgy, hogy közben megvéded a karcolásoktól.


Szinte korlátlan lehetőségek
 

 

Szinte korlátlan lehetőségek

A neves mobiltelefon-tartozék gyártó Skinzone olyan megoldással állt elő, amely páratlan karaktert ad készülékednek. Az innovatív és egyedi mobilnyomatok, úgynevezett skinek szakértőivel együttműködve a Skinzone példátlan szabadságot ad a motívumok megválasztásában. Akár saját képedet is feltöltheted a fóliához, ami nemcsak megvédi a kütyüdet, hanem extra menő is leszel tőle.

 

Telefon egyéni stílussal

Telefonod teljes mértékben a te igényeidnek megfelelően fog kinézni, családod, barátaid, ismerőseid és kollégáid pedig el lesznek ragadtatva gyönyörű, stílusos kiegészítődtől, amely kihangsúlyozza készüléked minőségét és egyediségét.

Skinzone vlastní styl
 

Miért vegyél védőtokot?

  • Egyedi design, amilyen egyik barátodnak sincs
  • Tökéletesen illeszkedik ONEPLUS 5 készülékedhez
  • Maximális nyomtatási minőség
  • Védi telefonodat a sérülésekkel szemben
  • Minden csatlakozóhoz és kezelőgombhoz megfelelő hozzáférést biztosít

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka OnePlus
Telefon modell OnePlus 5
Kód:  ASG006v4
Termékszám:  ONP-FIVECA-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05