Oldal frissítése

Sissel Balancefit Pad

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sissel Balancefit Pad

Nem tudod, hogy hogyan erősítsd meg izmaidat vagy a gerincedet és szerezz  helyes testtartást ? Az egyik leggyakoribb fájdalom a hátfájdalom. Ülőmunkák, kevés testmozgás és a túlsúly gerinc és izomproblémákat okoz, így nem leszel jó kondícióban . Hogy érezzük akkor jól magunkat, ha így elhanyagoljuk a testünket? A Sissel Balancefit egyensúlyozó párna remek segédeszköz a jobb fizikai kondíció eléréséhez vezető úton.

Fontosabb jellemzők

  • Stabil egyensúlyozó párna
  • Csúszásgátló felület a nagyobb biztonságért
  • A koordináció és reakció fejlesztése
  • Stabilitás erősítés
  • Motorikus képességek gyakorlása és az egyensúly megtartása

Koordináció, reakció, stabilitás

A Sissel Balancefit Pad egyensúlyozó párna, csúszásgátló felülettel a nagyobb biztonságért, alkalmas a koordináció, reakció és stabilitás fejlesztéséhez. Biztosan értékelni fogod a kis méretet, amelynek köszönhetően otthon kényelmesen elfér bárhová

Méretek:
50 × 41 × 6 cm

Szín:
Kék

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Csomag

Csomag tartalma Egyensúlyozó korong

Átmérő

Átmérő 46 cm

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  SPT6707
Termékszám:  4250694702087
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10