Oldal frissítése

Sims 4 SteelSeries Gaming Headset

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sims 4 SteelSeries Gaming Headset

Létrehozta a The Sims 4

SteelSeries Sims 4 az egyedi tervezés a híres játék a The Sims minőségi és stílusos fülhallgató, akivel élvezni teljesen tiszta zenei teljesítményét a kedvenc játékok, zenék és filmek. Anyaguk tekintetében szerencsejáték hangok a játékban, így lesz most tapasztalat még.A szép megjelenés, fehér kivitelben karaktert kölcsönöz Plumbob hogy változtatja a színét szerint a hangulat a Sims. A fejhallgató vannak szerelve egy mikrofon hangerőszabályzó a bal héj.

Kényelem a hosszú játék

A fülhallgató kiváló hangszigetelés és azt állítja, kiváló kényelem és a tágasság reprodukció. Csatlakozás a hangforrás keresztül valósul kábel USB csatlakozó. P olstrované fülpárna és fejpánt széles kellemesen kényelmes még hosszabb használat után, így hosszú órákat töltenek játék küzdelmek. Köszönhetően a két méter kábelt mindig megtalálja a kényelmes helyzetben, és kezdődhet a játék!
 

Műszaki adatok:

fülhallgató
Frekvenciatartomány: 20-20 000 Hz
Impedancia: 32 ohm

csatlakozás:
Kábel hossza: 2 m
Csatlakozó: USB

végrehajtás:
Szerkezet: zárva
Szín: Fehér

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  MX042n4
Termékszám:  51161

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10