Oldal frissítése

Simpson család - Homer hete - Bögre

Kiegészítők a termékhez

Simpson család - Homer hete - Bögre

Ismered a Simpson család című kultikus sorozatot, és nevetnél a szokásos napi tevékenységed közben? Akkor örülni fogsz ennek a bögrének! Ezek a termékek a The Simpsons termékek hivatalos gyűjteményéből származnak, amelyek a tulajdonosok teljes beleegyezésével engedélyeznek és értékesítenek. A termék  hivatalos logóval rendelkezik, és klasszikus porcelánból készült. A bögrét Homer Simpson hosszú munkahetét ábrázoló nyomtatás díszíti. A bögre mintája hétfőtől vasárnapig a hét napjait szimbolizája. Ajándékként bárki számára alkalmas, ez a bögre biztosan megélénkíti majd az unalmas hetet.

Miért vásárold meg a Homer hete 320 ml-es porcelán bögrét?

  • Nagyszerű ajándék minden Simpson család rajongónak
  • A termék hivatalos gyűjteményéből származó áru
  • Fekete máz vicces nyomtatással
  • A csésze teljes térfogata 320 ml
  • Mosogatógépeben elmosható és mikrohullámú sütőben használható

Porcelán barát

Homer Simpson hetének mintájával díszített bögre. Porcelánból készült, fekete mázzal. A  bögre teljes térfogata 320 ml, 10 cm magas és 8 cm átmérőjű. Mosogatógépeben elmosható és mikrohullámú sütőben használható. Javasoljuk azonban a kézi mosást, hogy elkerüld a nyomtatott minta fokozatos kopását.


Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Simpsonovi

Termék típusa

Terméktípus Csésze
Kód:  GMERCHb089
Termékszám:  0199459

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15