Oldal frissítése

Simplehuman Compact Edénycsepegtető, szürke műanyag

4,6 12 értékelés
Leárazás -5 %
22 790 Ft 23 990 Ft

Simplehuman Compact Edénycsepegtető, szürke műanyag

A Simplehuman csepegtetőtálca ideális kiegészítő a konyhában. Kompakt, de szilárd kialakítású műanyag keret garantálja a száraz és tiszta munkaterületet, a design pedig tökéletesen ötvözi a rozsdamentes acél és műanyag alkatrészeket. Hagyja, hogy a víz magától eltávozzon az elmosogatott főzőedényekből és evőeszközökről. A kihúzható, és  360 ° -ban elforgatható kemény műanyag kifolyó tökéletesen tereli vissza a vizet a mosogatóba. Praktikus oldalfogantyúk biztosítják a csepptálca kényelmes kezelhetőségét.

Legfontosabb jellemzők

  • evőeszköztartó
  • elegáns és könnyű kialakítás
  • elfordítható kifolyó víz elvezetéséhez
  • kemény műanyag
  • könnyen tisztítható
  • rozsdamentes acél lábak

A tisztaság az első

A Simplehuman csepegtetőtálca a praktikusság szellemében készült. A zseniálisan tervezett konstrukciónak köszönhetően a víz nem áll meg az alján, hanem visszacsorog a mosogatóba. A speciálisan kezelt műanyag alkatrészek úgy vannak kialakítva, hogy ne maradjon meg rajtuk az ujjlenyomat. Minden egység felülete sima, hogy ne sértse meg az edényeket.  

Műszaki adatok:

anyaga:
Rozsdamentes acél / kemény műanyag

Szín:
szürke
méretek:
37 × 32,6 × 17,2 cm

Paraméterek

Jellemzők

Anyag Acél, Műanyag
Jellemzők Evőeszköz-tartó

Méretek

Magasság 17,2 cm
Szélesség 37 cm
Hosszúság 32,6 cm
Kód:  SIHOKA007
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KT1106

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20