Oldal frissítése

SimCity 4 Deluxe Edition - MAC

5 670 Ft

SimCity 4 Deluxe Edition - MAC

A SimCity 4-ben nemcsak a városodat építed, hanem életet lehelsz belé. Hegyek faragása, medrek ásása és erdők vetése, mindezt meg fogod tenni a környezet előkészítése érdekében az alkotás számára. Majd isteni erődet felhasználva létrehozod a lehető legreálisabb metropolist, amelyet csak el tudsz képzelni.
 
Akár úgy döntesz, hogy felállítasz egy helyet a hegyekben, vagy építesz egy hidat a kanyonon keresztül, döntéseid hatása azonnal meg fog jelenni. De ahogy minden egérkattintás képes létrehozni, ugyanúgy képes pusztítani. Egy aktív vulkán feltöltésével megmentheted városod, vagy egyenesen az utcára irányíthatod a lávát. A rendőri zavargások elfojtása a tömegeket megnyugtathatja, vagy további anarchiahullámokat válthat ki. A városod és a sime minden válaszra reagálnak - a jókra és a rosszakra is. Rajtad múlik, hogy milyen vezetővé válsz.
 
A SimCity 4 Deluxe Edition tartalmaz egyaránt a SimCity 4 és a Rush Hour játékot, amely nagyobb ellenőrzést biztosít az ömlesztett szállítás és két extra katasztrófa esetén: az UFO és az Autosaura Wreckse.A Mac verziója még az exkluzív "Egyéni hangok" funkciót is tartalmazza, amely lehetővé teszi a könyvtár iTunes-on történő lejátszása közben!

Főbb jellemzők

  • Hozz létre egy teljes városi régiót - fogd össze a városok teljes integrált közlekedési hálózatát, és nézd meg, hogyan versenyeznek az erőforrásokért
  • Használd ki az isteni képességeket - hozz létre egy tájat és egy világot a fantázia alapján, majd add hozzá a vulkánokat, tornádókat, meteorokat és villámokat
  • Legyél receptív uralkodó - építs világvárost stadionokkal, repülőterekkel, egyetemekkel és műemlékekkel
  • Lépj be a Sims-on keresztül - tanulmányozd a város ritmusát minden dinamikus változásával


Ez a játék nem támogatja a Mac OS Extended (Case Sensitive) meghajtókat!


Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Stratégiai

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Deluxe

Minimum követelmények

Processzor sorozat Intel Core 2 Duo
Processzor frekvencia 2,2 GHz (2,2 GHz)
Videókártya AMD Radeon HD 3870 , Nvidia GeForce 8800 256MB
RAM memória 4 GB
Szükséges hely a merevlemezen 2 GB
Operációs rendszer Mac OS
Kód:  MVE000617
Termékszám:  68642

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10