Oldal frissítése

SilverStone TS431S

Kiegészítők a termékhez

SilverStone TS431S

A SilverStone TS431S külső ház négy merevlemez tárolására elegendő hellyel rendelkezik Serial ATA / SAS interfésszel, maximum 4 TB kapacitású merevlemezekhez. Ennek köszönhetően a teljes kapacitás elérheti a 16 TB-ot is. A ház alumíniumból készült klasszikus fekete színben, a lemezek az előlapnál történő kihúzással kerülnek telepítésre. Természetesen mini-SAS porttal is bír. A TS431S szélessávú miniSAS interfészt használ, mely biztosítja a minőségibb és megbízhatóbb adatátvitelt. A JBOD móddal együtt jelentősen csökkenti a kapcsolat elveszítésének esélyét, és rugalmas használatot tesz lehetővé.
Az alumíniumszerkezet nagyfokú ellenállással bír, és segít a ház hőmérsékletének csökkentésében. A hőszabályozás és a vízelvezetés a beépített 60 mm-es ventilátornak köszönhető. A HDD működtetését és felismerését a kék LED fény jelzi, továbbá vörös fény jelenik meg akkor, ha a meghajtóhoz hozzáféréssel bír, és az működőképes. Valamennyi általánosan használt operációs rendszerrel kompatibilis, így a Windows, Mac OS és Linux rendszerekkel.
Műszaki adatok:
Anyaga:
Alumínium + SECC
Színek:
Fekete
Ventilátor mérete:
60 mm
Lemez mérete:
3,5"
Maximális kapacitás:
akár 4 TB
 
Lemez interfész:
SATA III / SATA II / SATA I / SAS
Portok:
1x mini-SAS port
Áramellátás:
Belső univerzális tápegység kialakítás (115 V / 230 V)
Bemenet: AC 100-130V / 200-260V, 50Hz / 60Hz
Tömeg:
3300 g
Tanúsítvány:
CE, FCC, RoHS
Méretek:
266 x 187 x 130 mm
LED jelzés:
Teljesítmény LED - Kék
HDD felismerése - Kék
Lemezhez való hozzáférés - Vörös (villog)
Üzemi hőmérséklet:
5 ° C ~ 35 ° C
Üzemi páratartalom:
20% RH ~ 80% RH
Követelmények:
Windows XP, Vista, 7
Mac OS 10.x
Linux Kernel 2.631 vagy újabb

Kód:  UB097r6a
Termékszám:  SST-TS431S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10