Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SilverStone Strider S Gold ST75F-GS v3.0 750W

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SilverStone Strider S Gold ST75F-GS v3.0 750W

Nem létezik olyan számítógép vagy szerver, amely megfelő tápegység nélkül tudna működni. Ezért nem tanácsos ezt a komponenst alábecsülni. A PC tápellátásán kívül az általános fogyasztást és az egyes alkatrészek élethosszát is befolyásolja. A(z) SilverStone Strider S Gold ST75F-GS v3.0 750W kapacitása 750 W, így megbízható áramforrást garantál a hozzá kapcsolt komponenseknek. A(z) 750 W kapacitású ATX tápegységet elsődlegesen professzionális és felső kategóriás gamer PC-khez fejlesztették ki. A(z) SilverStone által gyártott tápegység ventilátorának átmérője 120 mm, ennek köszönhetően jelentős mennyiségű hőt tud elvezetni. A hálózatból érkező áram a hátoldali kapcsoló segítségével egy pillanat alatt megszüntethető. Minden tápegység rendelkezik egy címkével, ami megmutatja, mennyire hatékonyan használja fel a bejövő áramot. A(z) 80 PLUS Gold tanúsítvány alapján max. hatékonysága 90%. Mivel kábelei leszerelhetők, elkerülheted, hogy rendetlenség legyen a számítógépház belsejében.

A(z) SilverStone Strider S Gold ST75F-GS v3.0 750W 750W tápegység lényegesebb jellemzői

  • Aktív teljesítménytényező javítás (PFC)
  • A(z) ATX formátum napjaink egyik leggyakoribb fajtája
  • A(z) pc tápegység 80 PLUS Gold címke alapján hatékonysága 90%
  • A(z) SilverStone Strider S Gold ST75F-GS v3.0 750W túlhevüléséről a hőmérséklet függő fordulatszám szabályozás gondoskodik
  • Ezen kívül rendelkezik még 8 SATA konnektorral is, amely az SSD/HDD meghajtók és a DVD mechanika csatlakoztatására szolgál
  • Védettségi foka: túlfeszültség védelem (OVP), túlfeszültség védelem (UVP), túláram védelem (OCP), túlterhelés elleni védelem (OCP), rövidzárlat elleni védelem (SCP) és túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 750 W
Formátum ATX
ATX verzió 2.4
Moduláris Teljesen

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch
Védelem típusa Túlfeszültség védelem (OVP), Túlfeszültség védelem (UVP), Túláram védelem (OCP), Túlterhelés elleni védelem (OCP), Rövidzárlat elleni védelem (SCP), Túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Gold
Hatékonyság 90 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin / 6+2pin 4db
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 120 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 150 mm (15 cm)
Tömeg 2,5 kg (2 500 g)
Kód:  UB090h5
Termékszám:  SST-ST75F-GS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10