Oldal frissítése

SilverStone Strider S Gold Modular 850W

40 390 Ft
31 800 Ft áfa nélkül

SilverStone Strider S Gold Modular 850W

Nincs olyan személyi számítógép vagy szerver, amely megfelő tápegység nélkül tudna működni. Ezért nem okos dolog ezt a komponenst alábecsülni. A PC áramellátásán kívül az általános fogyasztást és az egyes alkatrészek élethosszát is befolyásolja. A(z) SilverStone Strider S Gold Modular 850W teljesítménye 850 W, így biztonságos áramforrást garantál a csatlakoztatott komponenseknek. A(z) 850 W-os ATX tápegységet kifejezetten csúcsteljesítményű gamer számítógépekhez tervezték. A(z) SilverStone műhelyében készült tápegység ventilátorának mérete 120 mm, ebből kifolyólag jelentős mennyiségű meleg levegőt képes elvezetni. A tápba érkező elektromos áram a hátsó kapcsoló segítségével egyetlen mozdulattal megszüntethető. Minden komoly táp rendelkezik egy jelöléssel, ami azt mutatja, milyen hatásfokkal tudja felhasználni a bejövő áramot. A(z) 80 PLUS Gold jelölés alapján hatékonysága elérheti a 90%. Mivel kábelei leszerelhetők, elkerülheted, hogy felfordulás legyen a ház belsejében.

A(z) SilverStone Strider S Gold Modular 850W 850W tápegység fontosabb tulajdonságai

  • Aktív teljesítménytényező kompenzáció (PFC)
  • A(z) ATX formátum napjaink egyik legelterjedtebb fajtája
  • A(z) pc tápegység 80 PLUS Gold tanúsítvány alapján legnagyobb hatékonysága 90%
  • A(z) SilverStone Strider S Gold Modular 850W túlmelegedésének elkerüléséről a hőmérséklet függő fordulatszám szabályozás gondoskodik
  • Természetesen ellátták még 8 db Serial ATA konnektorral is, amely az SSD/HDD meghajtók és a DVD mechanika csatlakoztatására szolgál
  • Védettségi foka: túlfeszültség védelem (OVP), túlfeszültség védelem (UVP), túláram védelem (OCP), túlterhelés elleni védelem (OCP), rövidzárlat elleni védelem (SCP) és túlmelegedés ellen védelem (OTP)
4,0
3 vásárló értékelte
80 %
vásárló ajánlja
1,27 %
Alacsony reklamációs arány

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 850 W
Formátum ATX
ATX verzió 2.4
Moduláris Teljesen

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch
Védelem típusa Túlfeszültség védelem (OVP), Túlfeszültség védelem (UVP), Túláram védelem (OCP), Túlterhelés elleni védelem (OCP), Rövidzárlat elleni védelem (SCP), Túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Gold
Hatékonyság 90 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin / 6+2pin 6db
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 120 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Hosszúság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 140 mm (14 cm)
Tömeg 1,55 kg (1 550 g)
Kód:  UB090h8
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SST-ST85F-GS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB05