Oldal frissítése

SilverStone SST-TS06

4,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

SilverStone SST-TS06

Nincs túl nagy tárolókapacitása a notebookodnak? Mi lenne, ha kipróbálnád ezt a praktikus Silverstone HDD keretet? Ez a berendezés lehetővé teszi, hogy a notebook optikai meghajtójának helyére - amit manapság nem túl gyakran használnak -, egy másik merevlemezt, vagy SSD meghajtót telepíthess.

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes kiegészítője a notebooknak
  • Egyszerűen bővíthető egy másik merevlemezzel
  • A HDD/SSD keret és külső optikai meghajtó egyben
  • Visszahúzható USB kábel a külső tokban
  • Stílusos design
  • Alumínium doboz

Ez a keret  univerzális, használható a legtöbb laptoppal, amelynek 12,7 mm magas optikai meghajtója van. A telepítés egyszerű, az előkészített helyre elég beszerelni a 2,5" merevlemezt vagy SSD-t és visszapattintani a helyére az eredeti mechanika fedőlapját. A külső alumínium ház szép kivitelű, visszahúzható USB-kábellel rendelkezik, és a notebookból eltávolított optikai meghajtót pontosan bele lehet illeszteni. Röviden, nem veszíted el az optikai meghajtót, csak az átalakul praktikus és hordozható külső DVD-egységre, amelyet könnyen csatlakoztathatsz bármilyen számítógéphez a kihúzható USB kábel segítségével.

Paraméterek

Csatlakozók

Csatlakozók USB-A, eSATA
Szabványok USB 2.0

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  UB094c9h
Termékszám:  SST-TS06

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10