Oldal frissítése

SilverStone FP56B fekete

4,5 4 értékelés

SilverStone FP56B fekete

Bővítsd ki a számítógépes házad felület három USB 3.0-ás csatlakozóval, egy USB töltő csatlakozóval és egy memóriakártya-olvasóval. A formátumok széles választékával elbír, még a legmodernebb SDXC-vel is. Speciális eszközök nélkül beolvashatod a Micro SD és a MS Micro kártyákat. Ideális, ha az alaplapod USB 3.0-val rendelkezik, de a ház nem. Ha a ház más színnel rendelkezik, akkor az előlapot fehér vagy szürke színre lehet cserélni.
Műszaki adatok:
Ajánlott

5.25 "résbe
Felület:
3x USB 3.0
1x USB töltés
5x memóriakártya-nyílás
Támogatott média:
SD / SDHC / SDXC / Mini SD / Micro SD (T-Flash) / MS / MS Duo / MS PRO / MS PRO Duo / MS Micro (M2) / MS PRO-HG Duo / MMC / RS MMC / MMC Micro / MMC Mobile / xD / CF (UDMA7)
Méretek:
148 x 42,3 x 176 mm (Sz x H x D)
Tömeg:
540 g

Kód:  UB094g8
Termékszám:  SST-FP56B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20