Oldal frissítése

SilverStone DS222

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SilverStone DS222

A modern 2,5" meghajtók érdekes megoldást jelentenek a méret, a kapacitás és az ár szempontjából. Ez a kompakt DS222 jelű külső merevlemez ház alumíniumból pont az ilyen meghajtók hatékony működtetéséhez lett megalkotva. A RAID 0 és RAID 1 tárolási technológiát kihasználva alkalmas az adatbiztonság és az adatátviteli sebesség növelésére. Így használható a teljes rendszer, értékes dokumentumok, fényképek stb. biztonsági mentéséhez, esetleg a telepített alkalmazások aktív használatához, vagy a nagy helyet és sebességet igénylő projektek tárolásához.

Legfontosabb jellemzők

  • Több tárolási lehetőség (hardveres, RAID 0/1, BIG)
  • 2 x 2.5" SATA HDD vagy SSD
  • Gyors USB 3.0 interfész (akár 5 Gb/s)
  • Támogatja a Plug and Play-t és a Hot Swap-ot
  • LED indikátorok
  • Elegáns alumínium ház
  • Szerelés szerszám nélkül

Gyors és kompatibilis

USB 3.0 interfészen (akár 5 Gb/s?) keresztül csatlakozik a számítógéphez, amely nagy sebességet és maximális kompatibilitást tesz lehetővé a lassabb, de elterjedtebb USB 2.0 csatlakozóval. Így megbízhatóan kapcsolódhat a régebbi asztali számítógépekhez vagy laptopokhoz. Szállítás során értékelni fogja a kis méretet és alacsony tömeget a hagyományos 3,5"-os meghajtókhoz viszonyítva.

További információk:

Méretek:
78,4 × 61,5 × 117,2 mm

Tömeg:
körülbelül 328 g

 
Kód:  UB097q1
Termékszám:  SST-DS222

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20