Oldal frissítése

Silk'n Sensepil cserepatron

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Silk'n Sensepil cserepatron

A Silk'n Sensepil IPL epilátor alaposan eltávolítja a szőrszálakat az egész testen és lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározd a kezelni kívánt célterületet. A Silk'n Sensepil-t dermatológusok és plasztikai sebészek tesztelték. Az eszköz biztonságosan, könnyen és hatékonyan használható otthoni környezetben is. Ha megveszed ezt az epilátort, utána már el sem tudod majd képzelni, hogyan létezhettél korábban nélküle.

 

Sajnos az ebben a technológiában használt patronok csak korlátozott mértékben és ideig használhatók fel. Pótlására 750T impulzus cserepatronokat javasoljuk. Ez az eredeti tartozék tökéletesen helyettesíti az eredeti patront és megnöveli a használati időtartamot.

Kód:  SILACC01
Termékszám:  SIL-CART-SENSEP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05